The City Of Evil




Bahagia
Saturday, May 30, 2015 | 11:03 PM | 0 Tear Drops

Makan coklat pun boleh rasa bahagia
Makan ice cream pun boleh rasa bahagia.
Makan sampai kekenyangan pun boleh rasa bahagia.

Kau lepak dengan member kau, borak merepek pun boleh rasa bahagia.
Kau bahan member kau sambil gelak tk ingat dunia pun boleh rasa bahagia

Bagi aku, bahagia tu bukan bila bercinta je.
Bahagia tu bila kau buat bende yg boleh buat kau lupa semua gelora dalam jiwa kau.
Bahagia tu bila kau rasa aman even sekejap je.

Bahagia tu bila kau kawan dengan org tu, and kau still dengan orang tu smpai syurga sana.
Itu lagi bahagia.

Tapiii...bahagia tu sekejap je.
Ada masa dia datang smpai kau tk ingat dunia ni kau sewa saje.
Ada masa dia pergi smpai kau tk sedar yg dia memang dah pergi.

Semua orang nak bahagia tu selamanya.
Tapi kau manusia.
Allah tentukan berapa lama masa bahagia yg dia beri untuk kau nikmati.

Usahalah nak dapatkan rasa bahagia tu.
Walaupun pada mulanya perit kau aje yang tahu :)





Older Post Newer Post