The City Of Evil




Cubalah kau..
Saturday, May 30, 2015 | 4:01 PM | 0 Tear Drops
kau...
takpernh rasa macam mana kehilangan orang yang kau sayang.
kehilangan orang yang paling kau sayang dalam hidup kau.
kau tak pernah expect lansung yang kau akan kehilangan dia.
kehilangan dia buat selama-lamanya.

tipu kalau cakap kau tk pernah rasa sedih.
tipu kalau cakap kau tk pernah rasa kecewa.
tipu kalau cakap kau tk pernah rasa merana.
tipu kalau cakap kau tk pernah rasa hampa.
tipu kalau cakap kau tk pernah rasa apa itu "totally lost".

mudah untuk org cakap "lupakan je, life must go on."
mudah untuk org cakap "move on la weh".
pernah tk kau fikir macam mana susah untuk aku move on dri semua ni?
pernah tk kau fikir macam mana susah untuk aku lupakan semua ni.

kau ingat senang nak lupa kenangan 3-4tahun tu?
kau ingat senang nak lupa memori-memori sial tu semua?
kau ingat senang nak lupa cinta kasih sayang rindu puaka tu semua?

kau tktahu macam mana aku struggle untuk teruskan hidup.
kau tktahu macam mana aku struggle untuk lupakan semua.
kau tktahu macam mana hancur hati aku bila ingat yang dia dh tkda.
dah lama takda...

orang cakap aku tkde perasaan.
yelah memang nampak macam tkde perasaan.
tapi kau tahu macam mana perasaan aku?
tapi kau tahu macam mana perasaan ni hancur?
kau taktahu... kau cuma thu cakap je.

cubalah..
cuba letakkan diri kau dalam keadaan aku.
cuba letakkan perasaan kau dalam keadaan aku.
cubalah.. jangan cakap aje...

kau..
kau nampak aku bahagia.
kau nampak aku gelak smpai tk ingat dunia.
kau nampak aku okay okay saje.

kau tak tahu..
tu cara untuk aku lupakan semua memori puaka.
tu cara untuk aku buang semua memori celaka.

jangan pernah cakap aku tk pernah cuba untuk lupakan semua.
aku cuba dan akan terus cuba.
doakan aku.

Al-Fatihah untuk Nadz.




Older Post Newer Post